üzletberendezés

+36 76 356 392 info [kukac] hu-mago.hu
Tisztelt Ügyfeleink!

A jelenlegi körülmények miatt, cégünk szolgáltatásai határozatlan ideig online felületen (hu-mago.hu) illetve telefonos megrendeléssel vehetőek igénybe.
További információk elérhetőek az alábbi telefonszámon:
Molnár Tibor
+36 30/434-8107

Megértésüket előre is köszönjük.

Polcok, gondolák

A Mago olyan (Tegometal) típusú univerzális polcrendszer gyártásával foglalkozik, melynek szerkezeti megoldása egyéni üzletkép kialakítására nyújt lehetõséget. A rendszer könnyû átalakíthatósága és bõvíthetõsége miatt bármilyen típusú boltban felhasználható. A helykihasználási igényeket is figyelembe véve, többféle típusú rendszerrel állunk az Önök rendelkezésére.

Helyet teremtünk a kínálatnak

Modulrendszerű fali állványok, gondolák, zöldséges-, kenyeres-, újságosállványok, kiszolgálópultok, raktári és magas állványok telepítésével alakítható a vásárlói környezet.
A Hu-Mago kínálatában szereplő állványok, gondolák a megbízhatóságot tükrözik, ennek rendelik alá a modulok méreteit, illetve az anyagválasztást. Emellett tervezői szempont a könnyű és egyszerű tisztítás, az üzletberendezés ápolása. Általánosan használt tisztítószerrel a higiénikus takarítás megoldható.

Mi alapján döntsünk?

Számos esetben egy szakértői konzultáció után találni rá a megfelelő boltberendezésre. A versenyképes ár minden esetben nagy jelentőségű, ám az adott üzlet adottságaira szabott szaktanácsadás, a szóba jöhető elképzelések megismerése ugyancsak fontos a döntés kialakításában. Kérje ajánlatunkat!

Felhasználási példák:

Tekintse meg használt polcainkat is:

Érdekli híreink, újdonságaink?

:: Minden jog fenntartva! ©2015 Hu-Mago Kft. :: www.hu-mago.hu ::